1

Posibilitati de agrement

Izvorul Bucovinei va pune la dispozitie, direct, sau prin partenerii sai multiple posibilitati de a petrecere timpul liber. Oferta noastra se adreseaza atat celor dornici de aventura, pasionatilor de sporturi extreme cat si simplilor iubitori de natura.

Raftingul este coborarea cu barci speciale a unor ape repezi de munte. Se asigura echipament adecvat: casti de protectie, veste de salvare si costume de neopren in perioade ale anului mai reci. Raftingul este un sport de echipa unde coordonarea miscarilor este totul.

Traversarea se face pe un cablu de otel, dublu asigurat, atelierul cu rola in care fiecare participant se instaleaza urmand a fi tras de restul echipei in partea cealalta.In centrul orasului Vatra Dornei poti practica tiroliana traversând râul Dorna.

Cea mai bună zonă de cățărare din zonă se află în Masivul Rarău – Pietrele Doamnei. Marea majoritate a traseelor sunt amenajate profesional. Toate traseele amenajate sunt protejate cu material FIXE. Retragerile obligatorii prezintă top-uri FIXE consolidate cu lanț și verigă de rapel.

Recomandare: consultați-vă cu membrii SALVAMONT din zonă pentru evitarea unor situații delicate.

Bazinul Dornelor este, fara doar si poate, destinatia ideala a pasionatilor de sporturi de iarna. Domeniul schiabil insumeaza 6.5 km, cea mai apropiata partie de Pensiunea Izvorul Bucovinei fiind cea din Neagra Sarului. Masivul Calimani contribuie la completarea tabloului de posibilitati, fiind recomandat pentru ski de tura.

Turistii nostri au posibilitatea de a inchiria snowmobile direct de la receptia pensiunii.

Cu siguranta, plimbarea cu sania trasa de cai este atractia principala pentru copii. Am realizat mai multe trasee, astfel incat turistii ce ne viziteaza sa se poata bucura de intreaga splendoare a peisajelor oferite de dealurile ce imprejmuiesc pensiunea noastra. Acest serviciu este oferit direct, mai multe detalii veti gasi la receptia pensiunii.