Bors slabit. Slăbește cu borș! Poți scăpa de până la 4 kilograme în 7 zile!

Dieta de slabit cu bors – Lifestyle

Pernah VÎRAL Buat LAPØRAN PØLIS DIKASARI IBU. Kini,IBU MEN4NGIS DEDÂH ANÂK DiBUÂNG SUAMI.(Ika Ekora)

Slăbește cu borș acru până la 5 kilograme! Este bogat în enzime active şi vitamine, în special B-uri, dar şi minerale seleniu, crom şi aminoacizi esenţiali. De aceea este folosit nu numai pentru a da gust bun ciorbelor, ci şi ca aliment în dietele de slăbire sau ca adjuvant util pentru menţinerea sănătăţii.

Produse dieta de slabire

Este un lichid acrişor, dietetic, are 7,7 kilocalorii la ml şi constituie un tonic natural. Are rol de purificator al organismului şi de ameliorare sau chiar de vindecare a unor afecţiuni. În acelaşi timp ajută la reglarea metabolismului şi a digestiei.

bors slabit

Curele cu borş dau rezultate dacă le urmaţi aproximativ trei săptămâni, iar după o pauză de şapte zile puteţi repeta aceeaşi metodă. Recomandarea specialiştilor este să consumaţi băutura cu 15 minute înainte de masă.

Beneficiile borșului Dieta cu borș te ajută să slăbești și să ai plămâni sănătoși. Beneficiile borșului

Borşul poate fi băut ca atare, nediluat, dar, dacă este prea acru, îi puteţi îmbunătăţi gustul cu suc de mere sau cu puţin sirop de sfeclă de zahăr.

Borşul are capacitatea de a bors slabit nivelul glicemiei, bors slabit astfel util persoanelor cu diabet zaharat de tip 2. Bors slabit recomandă şi celor aflaţi în perioada de convalescenţă după o afecţiune acută.

bors slabit

Borşul are şi contraindicaţii pentru persoanele cu probleme gastrice, care ar putea să nu îl tolereze. Mod de preparare: amestecaţi tărâţele cu mălaiul şi cu huştile şi adăugaţi până la un litru de apă călduţă. Dacă folosiţi drojdie de bere, o lăsaţi la dospit aproximativ 30 de minute.

bors slabit

Puneţi apoi mărarul. Turnaţi apa caldă, acoperiţi vasul cu un tifon bors slabit îl lăsaţi la acrit, la temperatura camerei, bors slabit zile. La început se amestecă de câteva ori cu o lingură de lemn. După ce regimul de slabit keto acreşte, filtraţi băutura, o puneţi în sticle şi o păstraţi în frigider.

Vasul în care preparaţi borşul trebuie să fie din sticlă sau din lut.

Este obligatoriu sa se con­sume si un pumn de seminte de do­vleac. Cura se tine minimum trei zile si se poate repeta dupa doua luni. In cinci zile, puteti slabi pana la 4,5 kg.

Mai multe despre acest subiect