Dieta daneză

dieta daneză

Dieta daneză cu pui este o soluție la îndemână pentru fiecare, rezultatele fiind uimitoare.

Deși dieta daneză și adaptări ale acestei diete, unde se țin doar 7 sau 10 zile, dieta daneză cu pui, origianlă, oferă un meniu pentru 13 zile, care te ajută să slăbești aproape 25 dieta daneză kilograme. Pierzând foarte multe kilograme într-un termen dieta daneză scurt apare risul ca în momentul în care reveniți la alimentația anterioară să existe acel efect de yoyo.

dieta daneză slabire hooda

Tocmai de aceea, renunțarea la dietă trebuie făcut treptat, iar revenirea la porțiile de mâncare folosite anterior să crească gradual. Practic, după ce ați ținut dieta daneză cu pui trebuie să aveți grijă ca acele kilograme de care ați scăpat să nu le puneți rapid înapoi plus alte câteva kilograme.

dieta daneză cadouri pentru a ajuta pe cineva să piardă în greutate

Dieta daneză cu pui: Reguli stricte ce trebuie respectate Meniul dietei daneză cu pui, în cele 13 zile, conține carne de puiouă, legume țelină, broccoli, morcovi, spanac, fasole verde, roșii, salată verdeșuncă de pui slabă, iaurt natural, slab în grăsimi, brânză de vaci slabă și fructe mere, portocale, lămâie. La dieta daneză cu pui nu ai voie să iei gustări, trebuie să bei multă apă, ai voie să bei ceai și cafea.

Dieta daneză - cum să slăbeşti 6 kilograme în 13 zile | Dietă şi slăbire, Sănătate | izvorulbucovinei.ro

În cazul în care încalci una dintre reguli, trebuie să întrerupi dieta și să o reiei după 6 luni, altfel nu va avea niciun rezultat. Nutriționiștii recomandă ca după dieta daneză ai ținut această dietă nu trebuie să o repeți în următorii 2 ani, deoarece este foarte riscantă pentru sănătate.

dieta daneză ce sa bei seara ca sa slabesti

În plus, după ce ai ținut această dietă, trebuie să mănânci moderat, cât mai natural, ca să nu te îngrași la loc. Meniul dietei daneze 7 zile Dieta daneză care este meniul dietei daneze 7 zile, pe care îl urmezi până în ziua a a, ținând cont că după ziua a 7-a, meniu lse repetă: Ziua 1 Mic dejun: o ceașcă de cafea sau ceai Prânz: două ouă fierte tari, g spanac fiert, o roșie Cină: g piept de pui la gratar cu salată verde Ziua 2 Mic dejun: o ceașcă dieta daneză cafea sau ceai Prânz: g șuncă de pui și un iaurt natural slab în grăsimi Cina: g piept de pui la grătar și o salată verde Ziua 3.

dieta daneză cea mai buna paine pentru slabit

Mai multe despre acest subiect