Feli slabit. Alimentul secret din dieta lui Feli, după ce a slăbit 40 kg

Cum a slăbit Feli Donose peste 30 de kilograme în 6 luni

Alimentul secret din dieta lui Feli, după ce a slăbit 40 kg 27 septembrie Share Într-un singur an, Feli s-a transformat într-o altă persoanăfoto: Dorin Constanda Da, vedeți bine, așa arată Feli Donose 31 de ani acum, transformată radical după ce, îna decis să-și facă o operație de micșorare a stomacului.

Marți, 28 februarie Ultimul update Marți, 28 februarieCum a slăbit Feli 30 de kilograme în 6 luni.

Superba solistă ne-a spus cum mai arată meniul ei, dar și care este alimentul pe care se bazează cel mai mult. Marți seara, doamnele și domnișoarele din showbiz s-au strâns cu duiumul la salonul hair-stylist-ului Adrian Perjovschi, din zona Herăstrău, unde s-au simțit ca în Rai pentru câteva ore.

slabire electrostimulare

Întâlnirea a avut două motive: Adrian 35 de ani și-a feli slabit ziua de naștere, dar și pe cea a salonului său, care a împlini 10 ani de activitate. Veselă, fresh, cu chef de viață, cu o tandrețe și în glas, și în priviri, solista originară din Timișoara te fermeca instant.

ziareonline.ro

Nu mai punem la socoteală și faptul că arăta senzațional cu noua ei siluetă, pe care a obținut-o în urma unei intervenții de micșorare a stomacului. Stiliștii au feli slabit pe Feli cu poza Mariei Tănase pe oglindăfoto: Dorin Constanda Aproape 40 kg a dat jos, iar acum își tonifică trupul cu mult sport.

complex de slabit ceai cu ginseng si ananas

Mai nou, mănânc mult avocado. Îmi fac guacamole acasă, singură n.

dieta keto romana

Nu sunt vegetariană, un an și jumătate am fost lacto-vegetariană, nu am simțit nevoia să mănânc carne. Feli, în timpul pregătirilorfoto: Dorin Constanda.

Teo Show - Feli Donose a recunoscut IN PREMIERA! Si-a micsorat stomacul si a slabit 30 de kg

Mai multe despre acest subiect