Luxxe slăbire

luxxe slăbire

Detoxifiere completă a corpului Condiții de greutate excesivă Capsula de slăbire Cocoon Slimpod De Luxe înlocuiește vechea Slimline este cel mai nou și mai avansat echipament pentru clinici de medicină estetică, centre de slăbire de la Sybaritic, Inc. Arderea caloriilor, stimularea ratei metabolice bazale și punctul fix.

regim slabire barbati

Slim Pod de Luxxe slăbire vă oferă o experiență total nouă în pierderea în greutate, încorporând caracteristici proprii și cele mai noi sisteme de tratament all-in-one. Luxxe slăbire deosebire de formele tradiționale de slăbire, Slimline promovează stimularea metabolică gradată și scade greutatea corporală pentru a luxxe slăbire rezultatele pe termen lung. Această combinație unică de tehnologii reduce în mod natural conținutul de grăsimi, care secretă hormoni leptinici și stimulează hipotalamusul pentru a ajuta pacienții să piardă în greutate și să tonifice corpul în trei moduri: UNU: Rata metabolică bazală IMC este accelerată în mod similar cu activitatea fizică; la fel cum sistemul cardiovascular al unei persoane este stimulat printr-un exercițiu energic.

slabire kang sora

TREI: Excesul de piele. Liniile fine și semnele îmbătrânirii fotografiilor sunt reduse datorită tehnologiei LED și terapiei cu oxigen pur.

piramidă de slăbit

Caracteristici Afișaj digital LCD cu opt 8 programe preconfigurate pentru ajustarea țesutului epitelial, remodelarea corpului sau detoxifiere.

Mai multe despre acest subiect