pensiunea izvorul bucovinei
Mar08

Pensiunea Izvorul Bucovinei- Şaru Dornei

Aparitii in presa no responses

Situată într- una dintre cele mai frumoase zone turistice din România, în inima Bucovinei, la baza Munților Calimani, Pensiunea Izvorul Bucovinei, reprezintă locul ideal, pentru a vă petrece câteva zile de neuitat, departe de luminile oraşului şi de agitaţia cotidiană.

Din dorinţa de a avea numai clienţi multumiţi, şi pentru că recompensa noastră cea mai mare, o reprezintă zambetele dumneavostra, noi, gazdele dumnevoastră, am creat condiţii de cazare şi masă demne de orice standard, oferta pliindu-se perfect,  în funcţie de nevoile fiecăruia.

Recomandaţi fiind de vasta experienţă în domeniul turismului, am ales să vă creăm „vacanţa perfectă”, genul de vacanţă  de care să vă amintiţi  întodeauna, cu mare drag.

Unitatea nostră dispune de 30 locuri de cazare, în camere duble superioare, camere duble şi apartamente cu vedere panoramică. Toate camerele sunt dotate cu TV, birou de lucru, şifonier.

În incinta unităţii, dispunemdeparcare pazită cu o capacitate de 30 de locuri, de foişor, de loc pentru barbeque,de  loc de joaca pentru copii şi nu în ultimul rând, de  o piscină în care vă puteţi relaxa în zilele însorite.

Restaurantul nostru se deosebeste prin fineţea îmbinării stilului arhitectural local cu noile tendinţe în domeniul decoraţiunilor şi a mobilierului, iar bucătarii noştrii te aşteaptă cu un meniu diversificat, cuprinzător, cu bucate tradiţionale bucovinene şi specialitaţi din bucătăria internaţională.

Şi pentru ca vacanţa e facută pentru distracţie, pachetul nostru de agrement include: river rafting pe Bistriţa, tiroliană, echitaţie, partide de vânătoare, drumeţii, plimbări cu sania trasă de cai sau snowmobil, paintball, etc.

Amplasamentul pensiunii vă permite sa vizitaţi Mănăstirile din Bucovina, muzeele şi expoziţiile din zonă şi festivalurile tematice, în fiecare luna din an.

Cu o capacitate de 200 de locuri, restaurantul nostru este locul ideal în care vă puteţi sărbătorii ziua de naştere alături de prieteni sau văputeţi organiza o nuntă de vis.

În cadrul pensiunii, vă puteţi aduce colegii de la birou si puteţi organiza diferite evenimente corporate, în special team building-uri.

Pentru mai multe detalii, nu ezitaţi să vizitaţi site- ul nostru: www.izvorulbucovinei.ro  sau să ne contactaţi telefonic, la 0731 373 318 sau 0749 619 318.

Pensiunea Izvorul Bucovinei, un colţ de rai, în inima munţiilor!

 

Sursa: http://stiri.suceavainfo.ro/pensiunea-izvorul-bucovinei-saru-dornei/

Lasă un răspuns

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>