1

Specialitati

Restaurantul Izvorul Bucovinei se deosebeste prin finetea imbinarii stilului arhitectural local cu noile tendinde in domeniul decoratiunilor si a mobilierului. Grinzile aparente din lemn stratificat, scarile interioare si mobilierul din lemn masiv subliniaza linia pe care am ales-o in definirea identitatii arhitecturale. Capacitatea restaurantului si mezaninul acestuia contribuie la crearea unei ambiante placute, un echilibru perfect la nivel vizual.

Bucatarii nostri te asteapta cu un meniu diversificat, cuprinzator, cu bucate traditionale bucovinene si specialitati din bucataria internationala. Odata ce ne-ai trecut pragul, vei avea parte de o experienta culinara aparte, un adevarat festin incununat de privelistea uimitoare oferita de pozitionarea restaurantului.

Printre specialitatile maestrului bucatar amintim:

  • tochitura bucovineana
  • ciorba radauteana
  • borsul taranesc de fasole cu afumatura
  • balmosul ciobanesc
  • sarmalutele bucovinene
  • hribi a la Izvorul Bucovinei
  • pastravul taranesc
  • scrob de stana
  • urs din mamaliga si branza
  • pastrama de berbecut
  • friptura de vanat
  • bardaca
  • cartofii taranesti
  • parjoalele locului
  • laptele acru facut in casa
  • chirostele cu branza de oi
  • placintele – poale-n brau –

Imagini