Slabire electrostimulare

Electrostimulare

slabire electrostimulare xbody slabeste

Autor: Daniela Anehei Ce este electrostimularea? Electrostimularea este o tehnologie folosita in medicina de aproximativ sapte decenii. Este o metoda sigura si simpla prin care micro-curentii actioneaza la nivelul musculaturii, stimulandu-i si punandu-i la "treaba".

slabire electrostimulare produse pentru slabit  i arderea grasimilor

La inceput, electrostimularea a fost folosita in recuperarea astronautilor dupa ce s-au intors din spatiu. Electrostimularea este privita ca un exercitiu de fitness, slabire electrostimulare mai intensiv si mai pasiv.

Aceasta tehnica a fost evaluata astfel 45 minute de slabire electrostimulare echivalent cu ore de gimnastica fara pauza.

Tratament de tonifiere prin Electrostimulare Ce este Electrostimularea? Procedura de electrostimulare este un fitness intensiv, expertii evaluand ca o sedinta de 45 minute de electrostimulare echivaleaza cu ore de gimnastica fara intrerupere.

Cum actioneaza electrostimularea? Electrostimularea este utilizata in numeroase tratamente de la cele de inima la cele de neurologie.

slabire electrostimulare metode de slabit fara sport

De asemenea, aceasta metoda este folosita si in domeniul fiziokinetoterapiei: afectiuni osoase, musculare, articulare, in tratamente recuperatorii si in curele de slabire.

Procedeul electrostimularii consta in aplicarea de electrolizi pe piele sustinuti de benzi elastice.

slabire electrostimulare arkopharma fiole de slabit

Aparatul de electrostimulare genereaza impulsuri electrice care actioneaza in profunzime. Datorita programelor personalizate, intensitatea, durata, amplitudinea si frecventa sunt reglabile.

Centura de slabit cu electrostimulare musculara

In functie de acestea se obtine un masaj de relaxare, un tratament mai profund anticelulitic sau poate contribui la cresterea masei musculare. In cazul siluetei, electrotimularea tonifica, catifeleaza si intinde pielea; in plus, topeste stratul adipos.

Va intrebati cum e posibil acest lucru? Printre metodele de slabire si remodelare corporala din saloanele de infrumusetare corporala se numara si electrostimular ea corporala. Aceasta intareste si tonifica orice portiune a corpului tau, elimina grasimile fara efort fizic, fara a tine o dieta drastica si dreneaza toxinele pentru a fi eliminate. Electrostimular ea este o procedura sigura si simpla prin care micro curentii sunt aplicati pe fibrele musculare ale zonei de tratament stimulandu-i si facandu-i sa lucreze. Slabire electrostimulare stimulare creaza o cerere uriasa de energie in muschi.

S-a constat ca primele efecte vizibile apar dupa trei sedinte consecutive. Prin electrostimulare se poate obtine acelasi rezultat cu cel din urma unei liposuctii, dar dupa 25 de sedinte. Este indicat ca electrostimularea sa fie urmata de o dieta si prin consumarea a cel putin 2 litri de apa pe zi.

Peste de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.

slabire electrostimulare slabire viata buna

Care sunt beneficiile electrostimularii? Prin electrostimulare s-au observat urmatoarele efecte: elimina celulitareduce stratul de grasime, tonifica muschii, creste metabolismul, circulatia sangvina, pielea devine elastica si catifelata.

Electrostimularea NU este recomandata femeilor insarcinate, persoanelor cu tensiune arteriala rdicata, cele care au tije metalice sau stimulatoare electronice, cele care sufera de astm si celor diabetice.

slabire electrostimulare posibil să piardă grăsime dar nu greutate

Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă! Alte articole din aceeași secțiune:.

Electrostimularea musculară — ce înseamnă și cum te ajută Electrostimularea musculară — ce înseamnă și cum te ajută Electrostimularea musculară — ce înseamnă și cum te ajută Electrostimularea sau stimularea electrică neuromusculară NMES este o tehnică fizioterapeutică folosită pentru dezvoltarea musculară, optimizarea antrenamentelor sau tonifierea pielii.

Mai multe despre acest subiect