Slabire jj

Poti sa slabesti la incheieturi. Cum combatem efectele nocive ale tehnologiei moderne

slabire jj

De Florentina Ionescu în Sport 8 slabire jj Acest plan alimentar are la baza o carte scrisa de JJ Virgin si iti explica, de fapt, cum poti slabi evitand intolerantele alimentare care te afecteaza. Aceasta dieta are trei etape, conform chewfo. Potrivit presei americane, dieta "Virgin" te ajuta sa slabire jj aproximativ 3,5 kilograme in doar o saptamana, renuntand la 7 alimente.

slabire jj

Expertul in fitness si nutritie Slabire jj Virgin - autoarea cartii - spune ca planul ei alimentar este simplu: doar renunti la sapte alimente din alimentatia ta si poti pierde mai bine de 3 kilograme intr-o saptamana.

Alimentele pe care ar trebui sa le excluzi din dieta ta sunt: glutenul, produsele lactate, ouale, soia, arahidele, porumbul si zaharul grupate in aceeasi categorie si indulcitorii artificiali. Cand am inceput sa le arat problemele si efectele pe care soia le-ar slabire jj avea asupra metabolismului lor, ce efecte poate avea glutenul asupra articulatiilor lor, ce reactii pot provoca produsele lactate pe pielea lor - oamenii sunt slabire jj si simplu uimiti, se simt ca si cum ar fi tradati", declara JJ Virgin pentru FoxNews.

slabire jj

Deci, care este problema reala? Potrivit autoarei JJ Virgin, intoleranta alimentara - care nu ar trebui confundata cu alergiile alimentare - este de vina. Intoleranta alimentara reprezinta o serie de raspunsuri psihologice pe care organismul nostru le are la anumite alimente, de exemplu: gaze, balonare, dureri articulare, dureri de cap, oboseala si senzatia de minte incetosata.

slabire jj

Specialista in slabire jj subliniaza ca nu ar trebui sa punem aceste simptome pe seama inaintarii in varsta. Realitatea este ca acestea ar putea fi semnale de alarma ce arata o intoleranta alimentara.

Pentru a incepe sa tii dieta "Virgin", scoate aceste sapte alimente din alimentatia ta, timp de trei saptamani.

slabire jj

Apoi, in luna urmatoare, reintrodu-le incet, unul cate unul. Specialista in nutritie atrage atentia asupra urmatorului lucru: ai putea sa descoperi, in urma acestei diete, ca un anumit aliment iti face bine, dar ai putea, de asemenea, sa descoperi ca un aliment este periculos pentru sanatatea ta si este o parte din motivul pentru care te simti atat de rau si nu poti slabi. Alege prajituri din orez brun sau chips-uri din kale si renunta la popcorn.

MA MAMAN RÉPOND À VOS QUESTIONS - SleepingBeauty

Mai multe despre acest subiect