Slabit andra, Andra maruta a slabit cu choco lite Andra maruta a slabit cu choco lite

slabit andra

slabit andra reguli pentru slabit

Zvonurile conform cărora Andra şi soţul ei, Cătălin Măruţă, ar aştepta cel de-al treilea copil au pornit de la faptul că, în timpul pandemiei, artista s-ar fi îngrăşat câteva kilograme.

Dacă vreodată se va întâmpla, atunci e binevenit. Acum nu pot să spun că am în plan acest lucru, întrucât am şi fată, şi băiat, deci am tot ce am visat.

slabit andra diete de slabit 5 kg

Nu ne-am propus să mărim familia şi nu avem de gând acum să se întâmple acest lucru. E greu, cumva, să stau mereu să explic că nu sunt însărcinată.

slabit andra reteta de slabit cu otet de mere

Am grijă şi la regimul alimentar. Nu prea ştiu să ţin diete, dar merg pe ideea de intermitent fasting, adică mănânc 8 ore şi 16 fac pauză.

slabit andra o dieta buna de slabit

Nu ştiu dacă neapărat vor fi rezultate în câteva zile, dar eu nu vreau să slăbesc brusc. Niciodată nu am încurajat ideea de a mă înfometa pentru a scăpa repede de kilogramele în slabit andra.

slabit andra vreau sa slabesc 4 kg intr o saptamana

La mine, surplusul se depune în diferite zone ale corpului, nu neapărat în cele mai fericite locuri. Recunosc, îmi plac dulciurile. Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de slabit andra pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: citeste totul despre:.

slabit andra ajutor de slăbire

Mai multe despre acest subiect