Dieta lichida, Dietă lichidă, rețete pentru o dietă lichidă, o dietă strictă lichidă

dieta lichida

Ce este dieta lichidă completă și când este folosită?

dieta cardiologilor pareri cura de slabire de 13 zile

Fogoros, MD Share on Facebook Share on Twitter O dietă plină lichidă este alcătuită numai din lichide, dar, spre deosebire dieta lichida o dietă limpede care în mod dieta lichida permite doar băuturi clare și bulion, o dietă plină lichidă include sucuri mai groase, lapte și supe pura.

Este adesea folosit înainte sau după unele tipuri de intervenții chirurgicale sau dacă aveți anumite afecțiuni digestive care nu vă vor permite să mâncați alimente solide. În majoritatea cazurilor, veți dieta lichida doar o dietă plină lichidă pentru o perioadă limitată de timp, iar dieta este adesea o piatră de temelie pentru dieta mecanică moale.

strategie sănătoasă de slăbit picaturi de slabit slim

Dietă lichidă completă față de dieta lichidă clară O dietă dieta lichida lichidă este adesea utilizată ca o punte între o dieta lichida lichidă clară și o dietă moale regulată sau mecanică. Are o gamă mai mare de produse decât o dietă dieta lichida clarădar este totuși destul de restricționată în comparație cu o dietă mecanică moalecare permite majoritatea tipurilor de alimente atâta timp cât au fost puse, pulverizate sau pulverizate.

Sucurile și bujiile permise pe dieta lichidă limpede trebuie să fie clare, deci alegerile sunt mai limitate.

Dieta numai pe baza de lichide

Sucurile clare ca sucul de mere sunt fine în ambele diete, dar pe dieta plină lichidă puteți consuma sucuri de legume și suc de citrice, dacă este bine, atâta dieta lichida cât pulpa este tensionată. În plus față de bulion clar, supe cremă sunt permise, atâta timp cât acestea nu conțin bucăți sau bucăți de carne, legume sau fidea.

  • 100 g dieta
  • Scaune subțiri; Dieta lichidă
  • Poti sa slabesti si sa bei bere

Cerealele fierte sunt, de asemenea, fine, atâta timp cât au fost tensionate. Ceaiul și cafeaua sunt permise în ambele diete, dar pe o dietă plină lichidă, puteți adăuga și lapte sau smântână, dacă doriți.

imbiri pentru slabire mancare de varza pentru slabit

De asemenea, puteți bea lapte sau înlocuitori de lapte, cum ar fi migdale, soia sau lapte de orez, dacă sunteți intolerant la lactoză. Obiectivele nutriției Dieturile complete lichide sunt de obicei scăzute în calorii și nutrienți.

Scopul este de obicei aproximativ de calorii și 45 de grame de proteine.

Ce alte diete mai recomandati in afara de dieta lichida? Cum functioneaza dieta lichida? Această dietă are ca principiu principal de funcționare eliminarea alimentelor de consistență solidă din alimentația zilnică pentru o perioadă de maxim trei zile. Specialiștii nu recomandă să urmați această dietă mai mult de trei zile, deoarece vă poate face rău organismului.

S-ar putea să dieta lichida simțiți ca și cum ați ajuns să mănânci, dar această dietă nu conține suficientă fibră, vitamine și minerale pentru a fi folosită pe termen lung. Dacă, din anumite motive, sunteți pe această dietă pentru o perioadă mai lungă de timp, medicul dumneavoastră vă poate sugera adăugarea de suplimente nutritive lichide cum ar fi Asigurați-vă planul de masă zilnic. Dacă încă mai aveți nevoie de mai multe calorii, laptele sub formă de pudră poate fi adăugat la supele smălțuite și puteți îndulci alimentele cu zahăr sau îndulcitori lichizi cum ar fi miere sau sirop de porumb.

Unele forme de diete de slăbit vă permit să consumați alimente lichide doar o perioadă până când vă atingeți obiectivele. Un efect secundar al unei diete lichide poate fi scaunele subțiri, cel mai probabil ca urmare a lipsei de fibre în tractul digestiv. Urmați instrucțiunile medicului în timp ce urmați o dietă lichidă sau informați-l dacă decideți să urmați acest tip de dietă pentru a slăbi. Anunțați-l dacă are scaune subțiri frecvente; care ar putea fi legat de o altă afecțiune dieta lichida. Scopul dietelor lichide Aceste tipuri de diete limitează tipurile de alimente pe care le consumați, lăsând reziduuri minime în tractul digestiv, un factor important pentru procedurile medicale.

Adăugarea untului sau a margarinei la cerealele fierbinți este, de asemenea, o opțiune. Dacă aveți nevoie să reduceți calorii, îndulcitorii artificiali sunt de asemenea permise pe o dietă plină lichidă.

Întrebări despre dietă Care sunt sucurile proaspete în timpul unei diete?

Alimentele sunt permise Toate tipurile de suc de fructe și legume fără pulpă Fructe sau legume purtate Soia sau lapte de migdale Iaurt fără bucăți de fructe Branza topita Ouăle pot fi consumate ca o cremă moale Miere.

Mai multe despre acest subiect