Slaboficat pret

slaboficat pret

Alerta de pret Descriere SlaboFicat este un supliment alimentar ce contribuie la mentinerea sanatatii ficatului, cat si la mentinerea unei greutati corporale optime.

slaboficat pret

SlaboFicat Slim slaboficat pret capsule contine colina ce ajuta la mentinerea functiei normale a ficatului si slaboficat pret normal al lipidelor si homocisteinei, armurariu cu actiune de regenerare hepatica, piper negru pentru eliminarea toxinelor, si curcuma pentru mentinerea concentratiilor normale ale glucozei din sange, si astfel, pentru mentinerea unei greutati corporale optime. Compozitie Zdrovit Slaboficat Slim: 1 capsula de mg contine: bitartrat de colina mg colina 82,5mg extract din fructe de Armurariu mg extract uscat de rizom de Curcuma longa - 30mg extract de boabe de Piper-negru - 5mg crom - 20mcg Contraindicatii Zdrovit Slaboficat Slim: Contraindicat femeilor in primul trimestru de slaboficat pret, precum si in caz de endometrita si chist ovarian.

Poate interactiona cu anticonceptionalele orale si cu unele medicamente de ex. Efecte: armurariul ajuta la regenerarea hepatica piperul negru favorizeaza eliminarea toxinelor din organism curcuma ajuta la mentinerea unei greutati corporale optime Administrare Zdrovit Slaboficat Slim: capsule pe zi, inainte de masa.

slaboficat pret

Spune-ne parerea ta despre acest produs si porneste discutia. Detii sau ai utilizat produsul?

slaboficat pret

Clientii RemediumFarm. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos. Numele tau Spune-ne parerea ta despre acest produs Extraordinar.

slaboficat pret

Mai multe despre acest subiect